Webdevelopment

Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website of web-applicatie te maken heeft. Echter gaat de ontwikkeling op dit gebied snel en er kan derhalve inmiddels vaak worden gesproken over het ontwikkelen van innovatieve apps en software.

Software applicaties of app’s ontwikkelen gaat van productvisie en strategie naar concept en design. Vervolgens van development naar implementatie en support.

Een professional op dit gebied is dan ook in de meeste gevallen de beste keuze!

Joost de Lange

Joost is een enthousiaste professional in webdevelopment. Dit jaar is hij bij software bedrijf Index Software (index.nl) begonnen, waar hij meebouwt aan innovatieve software (software waar je blij van wordt). Het afgelopen jaar heeft hij als sluitstuk een HBO Asociate Degree opleiding gevolgd op het HKU waar hij bezig was innovatieve concepten te ontwikkelen en creatief breder leerde kijken.

Met de opgedane kennis en nieuwsgierige zoektochten naar achtergronden binnen de nulletjes en ééntjes cultuur, heeft Joost inmiddels al meerdere opdrachten vervult voor de bouw, opzet en aanpassingen van websites en/of software via o.a. de technieken PHP, CSS, SASS, JavaScript, MySQL, Postgres en NodeJS.

Heeft u vragen over websites of wilt u professioneel uw website actualiseren of vernieuwen, schroom niet om contact met hem op te nemen.

joostdelange.nl 
post@joostdelange.nl