Webdevelopment

Joost de Lange

Joost is een enthousiaste professional in webdevelopment. Hij is bijna klaar met z’n derde jaar bij het Grafisch Lyceum Utrecht en heeft inmiddels al weer diverse langdurige stages met goed gevolg doorlopen. Ook dit jaar is hij bij een ervaren full service webdesign bureau actief via een lange stageperiode geweest, maar inmiddels ook officieel actief voor Vcreations te IJsselstein http://www.vcreations.nl/, waarbij Joost z’n specialisme als backend webdeveloper prima verruimt qua kennis en kunde. Na afronden van het Grafisch Lyceum wil Joost z'n leerproces vervolgen met een HBO-ICT opleiding.

Met de opgedane kennis en nieuwsgierige zoektochten naar achtergronden binnen de nulletjes en ééntjes cultuur, heeft Joost inmiddels al meerdere opdrachten vervult voor de bouw, opzet en aanpassingen van websites via o.a. de programmeertalen php, css, sass, javascript, jquery, sql, nodejs of xamp. Alles via actuele opzetten via html of cms.

Heeft u vragen over websites of wilt u professioneel uw website actualiseren of vernieuwen, schroom niet om contact met hem op te nemen.

joostdelange.nl 
post@joostdelange.nl

https://github.com/joostdelange