Over

Marcel de Lange heeft z’n roots liggen in de financiële wereld. Hierbij heeft hij in het Credit Management prominente posities vervuld bij gerenommeerde organisaties. Ruim 20 jaar geleden heeft hij een omslag gemaakt naar het organisatieadvies. Via overnames en management buy-out is hij mede in het ondernemerschap terechtgekomen. Hij kan worden neergezet als een breed georiënteerde gesprekspartner voor een brede laag aan ondernemers en medewerkers.

De afgelopen 17 jaar heeft hij een grote ervaring opgebouwd als specialist in arbeidsveiligheid, kwaliteitsborging en duurzaamheid. Naast organisatieadviseur is hij ook gediplomeerd veiligheidskundige. In de wereld van en naar certificeringen kent hij de weg op z’n duimpje.

Als ervaren specialist worden organisaties via een professionele weg de juiste richting van benodigde zaken, implementatie en indien gewenst certificering begeleid. Dit gebeurt via een landelijk opererend, opleidings- en adviesbureau.  Kennis van ontwikkelingen in een branche, maar ook economisch en met een goed gevoel voor maatschappelijke verhoudingen, bieden een goede basis met sterke invalshoeken als sparringpartner en coach. Hij belicht organisaties via een verfrissende blik vanuit bedrijfseconomisch aspect, maar altijd met een pragmatische, financiële en voor de relatie met een commerciële inslag. Marcel kan met recht een ervaren professional voor professionele ondernemers worden genoemd!

Kenmerkende headliners:

 • Als je focust op kosten, gaat de kwaliteit en veiligheid omlaag;
  als je focust op kwaliteit en veiligheid, gaan de kosten omlaag!
 • Een doel is een streven met een deadline!
 • Alleen ben je sneller, met samenwerken kom je verder!
 • Als je de richting van de wind niet kunt veranderen,
  verander dan de stand van de zeilen!
 • Waarom moeilijk doen als het samen kan!
 • Het gaat er niet om wat je zegt, maar wat ik begrijp!
 • Wij zien geen problemen, maar zien juist mogelijkheden en zoeken naar oplossingen!

Tweets van @mdelange_prof