Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening kan worden uitbesteed via een samenwerkingsverband met een administratieve dienstverlener. Wat zijn kort gezegd de voordelen van deze dienstverlening?

HJV Administratie & Belastingadvies is een professional en specialist in administratie & belastingadvies.

Iedere situatie is anders. Om deze reden is een persoonlijk advies waarbij wensen en behoeften op het gebied van financiën en belasting op een rijtje moeten worden gezet, vaak geen overbodige luxe. Vraag dan bij een professional een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

HJV Administratie & Belastingadvies biedt diensten voor ZZP’er, MKB’er & particulier.
Het uitgebreide dienstenpakket van HJV Administratie & Belastingadvies is gericht op administratieve, financiële en fiscale begeleiding en ondersteuning. De dienstverlening is persoonlijk, toegankelijk, deskundig, flexibel en transparant. Daarnaast hechten zij veel waarde aan tijdige en duidelijke communicatie met de klant.

Naast de dienstverlening welke beschreven staan op hun website kunt u hen benaderen voor tal van andere aangelegenheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan financieringsaanvragen, hypotheekaanvragen, verzekeringen, pensioenen, bedrijfseconomische vraagstukken etc. Zij hebben goede contacten en werken nauw samen met andere financiële professionals met ieder hun eigen specialisme.

HJV Administratie & Belastingadvies heeft ruime ervaring met de boekhoudpakketten van Twinfield, Exact, Exactonline, Snelstart, Afas en E-boekhouden. Verder zijn zij bekend met de financiële applicaties van Unit4, Accountview/Visma en Caseware. Voor het online-boekhouden maken zij veel gebruik van de applicatie Basecone. Dit betreft een 100% cloud-oplossing welke gekoppeld wordt met het boekhoudsysteem. Documenten worden in real time verwerkt in uw financiële administratie en zijn altijd en overal via internet en mobiele apps benaderbaar.

Diensten zijn “jaarwerk” met jaarrekeningen, publicatiestukken en financiële prognoses.
Fiscale diensten m.b.t. advies en aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting, successie- en schenkbelasting en aanvraag toeslagen. Financiële administratie in brede zin met opzet, verzorging en ondersteuning. Loon- en salarisadministratie, maar ook particulieren en startersbegeleiding is mogelijk.